Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Gamegarden.net İSTEK-ŞİKAYET-ÖNERİ-YARDIM  (Okunma Sayısı 1224 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CoAdmin
Co Admin
Administrator
Usta Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

www.manyakokey.com

Site
« : 27 Ekim 2009, 18:57:46 »

Gamegarden.net okey ŞİKAYET -Gamegarden.net okey  İSTEK -Gamegarden.net okey ÖNERİ -Gamegarden.net okey BAN -Gamegarden.net okey ADMİN -Gamegarden.net okey   üyelik-Gamegarden.net okey üye ol-Gamegarden.net okey  oyna-Gamegarden.net  bilardo-Gamegarden.net tavla-Gamegarden.net batak-oyun okey -Gamegarden.net facebook-Gamegarden.net indir-download-Gamegarden.net okey download-Gamegarden.net okey oyna-Gamegarden.net okey oyun salonu-Gamegarden.net okey oyunu-Gamegarden.net okey oyunu sitesi-Gamegarden.net okey salonlari-Gamegarden.net online  okey-Gamegarden.net briç -Gamegarden.net  satranç-Gamegarden.net kızları-

Gamegarden.net Hakkında Bilmeniz Gereken Herşeyi burayı tıklayarak görebilirsiniz

İletişim mail  msn olarak eklenmez
 kimene@hotmail.co.uk

http://www.facebook.com/okeysalonu
Mavis_ful
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 07 Nisan 2010, 16:21:17 »

SLM BEN DEVAMLI OYNA GIRIYORUM VE BIR KISI TARAFINDAN DEVAMLI RAHATSIZIM BENI KÜFÜRLERIYLE TACIZ EDIYOR LTF YARDIMCI OLURMUSUNUZ NIKI  OKAN_EFE
RICA EDIYORUM TEK BANA DEYIL HANGI SALONA GIRSEM BENI BULUYOR ACIL YARDIM
SuSTuRuCu
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 21 Nisan 2010, 19:23:27 »

selam gamegarden yöneticileri  gamegardende  biri var baska niklerle girip milete küfür ediyor gercek girdigi niki a--0--0--1--AS  adı ali nıkleri ruzgar66 buna benzer ilgilenin
edessa28
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 24 Nisan 2010, 17:51:35 »

slm ben 3 gündür aynı kişiden küfüre maruz kalıyorum. ve özelini kapatıyor kaçıyor. sebep ise oyundan kaçtı 2 olmuştu. ve masasına gidip dedim ayıp ettin kaçman hiç olmadı. çünkü emek veriyoruz ve oyunun sonunda kaçıyor. ve beni her gördüyünde özelime küfür yazıp özelini kapatıyor ve bunu bu küfürü resim edip size yetkililere yolladım defalarca ve halen bunun hakkında işlem yapılmadı. sebep nedir anlayamıyorum? bunun nicki SeR-MeLeK 
assaas
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 27 Temmuz 2010, 22:53:59 »

Sa gamegarden yönetimi size sesleniyorum oplarınız durduk yere sırf a--0--0--1 tepe nikleri silmek için baheneler uydurup amacı oyun olan fakat nickleri a--0--0--1 bu niklerden olusan oyun severleri silmektedir buda o oyun severleri sitenizden uzaklastırmaktadır buna bir an önce cözüm bulmazsanız sitenizde en kısa zamanda azalma olacaktır.eser-kaya  MeRT_aKaRSu FaRuK-GuVeN bu oplarınızdan bir an önce kurtulunuz saygılarımla
assaas
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 27 Temmuz 2010, 22:58:25 »

Sa gamegarden yönetimi size sesleniyorum oplarınız durduk yere sırf a--0--0--1 tepe nikleri silmek için baheneler uydurup amacı oyun olan fakat nickleri a--0--0--1 bu niklerden olusan oyun severleri silmektedir buda o oyun severleri sitenizden uzaklastırmaktadır.zaten üyelerinizin coogunu kaybekmis bulunuyorsunuz ama buna bir an önce cözüm bulmazsanız dahada cok üye kayıp edeceksiniz.eser-kaya  MeRT_aKaRSu FaRuK-GuVeN bu oplarınızdan bir an önce kurtulunuz. saygılarımla
Tags:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer: